Je winkelwagen is leeg

Verder winkelen

  • €0,00 Subtotaal
  • MINIMALE BESTELWAARDE IS €75!

  Let op! Momenteel bezorgen wij alleen in regio Utrecht & Amsterdam. Mocht je toch een bestelling willen plaatsen vanuit andere omstreken neem dan telefonisch contact op via: +31 6 85 85 57 56

  Over ons

  Fresh Food Factory is opgericht voor iedereen die geen tijd of zin heeft om te koken, maar wel gezond en bewust wil leven. Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker en gevarieerd kan eten, tegen een goede prijs. Het maakt niet uit wat je (sport)doel is, wij zorgen voor de juiste balans in jouw maaltijden.

  Bij ons vind je geen voorbewerkte producten. Al onze ingrediënten, waaronder vlees, vis en groenten, worden vers bij ons geleverd. Omdat wij alles dagvers bereiden, zijn de maaltijden tot 3 dagen (gegarandeerd) in de koelkast te bewaren. In de diepvries zijn de maaltijden minimaal een maand houdbaar. 

  Tot slot onderscheiden we ons met onze receptuur. We bieden smaakvolle maaltijden, bereid volgens familie recepten, allemaal overheerlijk gekruid.

  Wij bezorgen op vaste dagen aan huis in de regio.

  100% Halal
  Fresh Food Factory is trots op de heerlijke 100% halal maaltijden en om deze te serveren aan al onze waardevolle klanten.

  Abonneer