Je winkelwagen is leeg

Verder winkelen

  • €0,00 Subtotaal
  • MINIMALE BESTELWAARDE IS €75!

  Let op! Momenteel bezorgen wij alleen in regio Utrecht & Amsterdam. Mocht je toch een bestelling willen plaatsen vanuit andere omstreken neem dan telefonisch contact op via: +31 6 85 85 57 56

  Founder image

  Chicken meals

  Op verschillende manieren gekruid en allen volgens geheim familierecept. Fresh Food Factory biedt 4 overheerlijke kip gerechten die nooit gaan vervelen en zorgen voor variatie binnen jouw dieet.

  1. Chicken Casperito style
  Kip gekruid volgens geheim familierecept. Ik heb dit recept een aantal jaar geleden gekregen tijdens een BBQ en sindsdien is dit gerecht niet meer uit mijn hoofd geweest. Wij hebben het gerecht enigszins aangepast aan een gezonde leefstijl. De kruidenmix bestaat uit geroosterde groenten en is uniek van smaak. 

  2. Chicken Surinam style
  Kip gekruid met traditionele Hindoestaans/Surinaamse kruidenmix (MASSALA). Dit gerecht smaakt heerlijk met witte rijst en heeft veel weg van de Roti-kipfilet van het Surinaamse eethuis. Dit gerecht past goed binnen elk dieet. 

  3. Chicken Indonesian style
  Kip gekruid met Indonesische kruidenmix, volgens een geheim familierecept. Het gerecht is ook gelijk het meest bestelde gerecht en we zijn er heel erg trots op.

  4. Chicken Moroccan style
  Kip gekruid met een eigen Marokkaans-Oosterse kruidenmix (RAS EL HANOUT) die al jaren binnen onze familie wordt gebruikt. Het gerecht heeft veel weg van een Marokkaanse kip-tajine.

  Bestel nu

  Burger meals

  Overheerlijke homemade burgers, gemaakt van vers mager rundergehakt die worden gegrild voor het beste en meest gezonde resultaat. 

  1. Burgers Indonesian style
  Homemade burgers, gemaakt van mager rundergehakt en op smaak gebracht met Indonesische kruiden. De burgers worden gegrild voor het beste en gezondste resultaat.
  Wil je doelen behalen, maar daarnaast ook genieten? Dan ben je ook met dit gerecht aan het juiste adres. 

  2. Burgers Moroccan style
  Homemade burgers gemaakt van mager rundergehakt en op smaak gebracht met Marokkaans-Oosterse kruidenmix. De burgers worden gegrild voor het beste en gezondste resultaat.

  Bestel nu
  Product image
  Founder image

  Thai Green Curry - Vegan


  Een Thaise curry, op smaak gebracht met een speciale kruidenpasta en kokosmelk. Als vleesvervanger hebben we kikkererwten gebruikt. Kikkererwten zijn zeer voedzaam en bevatten veel eiwitten. Dit gerecht gaat nooit vervelen en is perfect voor elk doeleinde. Ook verkrijgkbaar met kip i.p.v. kikkererwten. 

  Bestel nu

  Vegetarische Sojaburgers

  Deze burgers zijn perfect voor elk vegetarisch dieet.

  Ze bevatten veel eiwitten en zijn vol van smaak. Wij zijn ervan overtuigd dat zelfs echte vleeseters hiervan opkijken en raden het iedereen aan een keer te proberen. 

  Bestel nu

  Abonneer