Je winkelwagen is leeg

Verder winkelen

  • €0,00 Subtotaal
  • MINIMALE BESTELWAARDE IS €75!

  Let op! Momenteel bezorgen wij alleen in regio Utrecht & Amsterdam. Mocht je toch een bestelling willen plaatsen vanuit andere omstreken neem dan telefonisch contact op via: +31 6 85 85 57 56

  Ophalen/Bezorging

  Bestellen kan tot zondag avond 18:00 wanneer de klant haar bestelling nog dinsdag wilt ontvangen/ophalen.
  De klant kan zelf kiezen tijdens het afrekenen of ze de maaltijden vers komt afhalen of de vaste bezorgtijden in de regio thuis willen ontvangen.
  Wij verwachten dat er iemand aanwezig is op de gekozen tijd en maken daardoor de klant verantwoordelijk voor de levering.
  Mocht de klant niet thuis zijn dan bellen we de klant uiteraard na maar zullen de bezorging die zelfde avond nog moeten leveren.
  Mocht de klant niet kunnen aannemen, dan wordt de bestelling mee terug genomen en kan de klant het op de zaak op afspraak komen afhalen.
  Bestellen is ook mogelijk via WhatsApp neem contact op met dit nummer voor bestellingen. Dit kan telefonisch of per WhatsApp; +31 6 85 85 57 56

  Wellicht heeft de klant een speciaal verzoek of kunnen ze niet uit de voeten met de standaardhoeveelheid per bak. Hiervoor kan de klant ook direct contact opnemen via WhatsApp, email of via telefonisch contact.

  +31 6 85 85 57 56

  Info@fresh-food-factory.nl

  Abonneer